Vragen?

Bel of mail KikMaat
T +31 6 43 59 78 08
E wegwijs@kikmaat.nl

Contact

KikMaat
Zevenheuvelenweg 14
5048 AN Tilburg
Postbus 5033
5004 EA Tilburg
T +31 13 464 14 01
E wegwijs@kikmaat.nl

Jos Groenendaal, Accountmanager Adviescentrum Participatiehuis, Tilburg, Noord-Brabant

Jos Groenendaal

Accountmanager KikMaat
M +31 6 34 55 08 32
E jos.groenendaal@kikmaat.nl
Jos is accountmanager bij KikMaat. Hij heeft contact met gemeenten, het UWV en andere partners. Met hen spreekt hij over contracten. Daarin staat hoe er wordt samengewerkt met KikMaat. Jos vindt het belangrijk dat alle kandidaten zich kunnen ontwikkelen. Daarom is een contract zo belangrijk. Hij geniet van zijn werk omdat hij anderen kan helpen. Jos werkte eerder ook al in de zorg. Daar hielp hij mensen om weer aan het werk te gaan of aan het werk te blijven. Zo kwam hij uiteindelijk ook bij KikMaat terecht. Betrokken zijn en iets doen voor de maatschappij is belangrijk voor hem.

Marie-Jose Sprangers, Regisseur Adviescentrum Participatiehuis, Tilburg, Noord-Brabant

Marie-Jose Sprangers

Regisseur
M +31 6 43 59 78 08
E marie-jose.sprangers@kikmaat.nl
Marie-José is regisseur bij het Adviescentrum van KikMaat. Ze brengt de juiste partijen bij elkaar en kijkt daarbij goed wie bij elkaar passen. Bij welk bedrijfsonderdeel van de Diamant-groep jij als kandidaat goed aansluit, bijvoorbeeld. Als regisseur heeft ze veel contact met de bedrijfsonderdelen en weet ze wat zij willen en zoeken. Ook kunnen ze met vragen bij haar terecht. Marie-José is makkelijk in de omgang en behandelt iedereen met respect. Ze luistert goed naar wat iedereen wil en kijkt hierbij ook naar wat belangrijk is voor jou. Waar sta jij voor? Waar geloof jij in? Zo maakt zij het verschil!

Annemiek van Geersdaele, Teamleider Re-integratie & Detacheren Participatiehuis, Tilburg, Noord-Brabant

Annemiek van Geersdaele

Teammanager Re-integratie & Detacheren
M +31 6 34 93 33 21
E annemiek.van.geersdaele@kikmaat.nl
Annemiek wist altijd al dat ze iets wilde doen op sociaal en maatschappelijk vlak. Inmiddels weet ze zeker dat ze de leukste baan bij het mooiste bedrijf van Tilburg en omgeving heeft. Bij KikMaat is zij degene die begeleiders aanstuurt, die jou weer helpen bij het vinden van een baan of vrijwilligerswerk. Ze vindt het heel belangrijk dat die begeleiders het naar hun zin hebben. Annemiek is betrokken, betrouwbaar en behulpzaam. Ze is een kei in het bewaren van rust en overzicht. Wanneer ze écht blij wordt? Als ze ziet dat haar team successen boekt door goede kwaliteit en begeleiding, zodat alle klanten en opdrachtgevers tevreden zijn. Als je vragen hebt over begeleiding, kun je haar altijd bellen of mailen.

Stan van Gestel, Teamleider Coaching & Werk Participatiehuis, Tilburg, Noord-Brabant

Stan van Gestel

Teammanager Coaching & Werk
M +31 6 41 32 59 49
E stan.van.gestel@kikmaat.nl
Stan is teammanager bij KikMaat. Hij stuurt de mensen aan die jou helpen bij het vinden van passend (vrijwilligers)werk. Stan vindt het fijn dat geen dag hetzelfde is. Er zijn elke keer weer nieuwe ideeën, taken en uitdagingen om mee aan de slag te gaan. Hij bijt zich er graag in vast. Stan laat zich niet snel gek maken en heeft een rustig karakter. Ook houdt hij van wat humor op zijn tijd. Stan is pas tevreden als hij en zijn team jou verder hebben kunnen helpen. Met als resultaat een mooie baan of fijne plek om als vrijwilliger te werken.