Vragen?

Bel of mail KikMaat
T +31 6 43 59 78 08
E wegwijs@kikmaat.nl

Uitleg Dashboard

Dit Dashboard KikMaat is speciaal ontwikkeld voor opdrachtgevers van gemeenten om eenvoudig nieuwe kandidaten aan te melden en de ontwikkeling van kandidaten en het traject te kunnen volgen. Nadat een kandidaat is aangemeld ontvang je bericht (notificatiemail) wanneer we met de kandidaat zijn gestart. Ook wanneer we een traject afronden, versturen we automatisch een bericht met een link naar het dashboard.

Daarnaast kunnen contractbeheerders, bestuurders, managers en beleidsmedewerkers speciaal toegang krijgen tot de rapportages voor de eigen gemeente.

Toegang tot het dashboard

Om toegang te krijgen tot het dashboard is het noodzakelijk dat je je registreert. Dit kan via de speciale knop op de homepage. Na verificatie van de aanmeldgegevens, kan je daarna inloggen op het dashboard. Bij het inloggen op het dashboard wordt naast het e-mail adres en het (zelfgekozen) wachtwoord ook een sms-code verstuurd naar het mobiele nummer wat is doorgegeven.

Privacy van persoonlijke gegevens

Bij de bouw van het Dashboard KikMaat is de privacy van persoonlijke gegevens van zowel de kandidaten als van de opdrachtgevers (op basis van de AVG) een belangrijk uitgangspunt geweest. Zowel opdrachtgevers als kandidaten ontvangen ons privacyprotocol.

F.A.Q.

Wat moet ik doen als een collega trajecten van mij overneemt?

Neem contact op met de regisseur KikMaat. Deze kan de contactpersoon van een gemeente wijzigen bij een lopend traject.

Een collega gaat ander werk doen. Hoe zorgen we dat de nieuwe contactpersoon toegang krijgt tot het dashboard?

Neem contact op met de regisseur KikMaat. Zij kan regelen dat de vertrekkende collega geen toegang meer krijgt tot het Dashboard en de nieuwe contactpersoon wordt toegevoegd.

Wie krijgt toegang tot de rapportages?

De toegang tot de rapportages is primair ten behoeve van de contractbeheerders, managers en beleidsmedewerkers van de betreffende gemeente. Heb je vragen hierover, neem dan contact op met de regisseur.